Tessa: Live, love, run

Live love runAls jullie de blog van Annemerel kennen, weten jullie dat de slogan live, love, embrace life in haar logo staat. De titel van haar boek lijkt erop: live, love, run. Hardlopen, dat is dan ook precies waar haar boek over gaat.

Eerste indruk
De eerste indruk van het boek was dat het helemaal Annemerel is. De stijl past perfect bij haar blog en het is dan ook een perfecte match. Bovendien hoef je maar even te bladeren en je ontdekt dat het boek vol selfies staat, en daar staat Annemerel dan ook om bekend.

Praktische informatie en persoonlijke anekdotes
Het boek is aan de ene kant heel praktisch, ik pak het er regelmatig bij als naslagwerk (daarnaast gebruik ik ook de hardloopschema’s die er in staan) maar aan de andere kant is het zo ontzettend persoonlijk.

De informatieve kant van het boek is lekker praktisch, zonder al teveel theoretisch geneuzel. De lappen theorie over hardlopen waar je doorheen moet bijten om eindelijk op de laatste bladzijde te komen zijn niet meer van deze tijd. Dit boek maakt praktische informatie ook daadwerkelijk leuk om te lezen.

De persoonlijke kant van het boek bestaat vooral uit persoonlijke verhalen die je aan het begin van ieder hoofdstuk vindt. Ze nemen je mee gebeurtenissen en gedachten uit het leven van Annemerel. Sommige van die herinneringen heb ik via de blog wel meegekregen, andere dingen waren nieuw voor mij. Hoe dan ook, de verhalen die ze in haar boek heeft gezet waren heerlijk om te lezen.

Live, love, run is dus een boek dat zowel praktisch, informatief, humoristisch en heerlijk om te lezen is. Ik kan je daarom echt aanraden dit boek te bestellen. Momenteel is het boek uitverkocht, maar hij gaat voor de tweede druk. Reserveren bij bol.com kan wel.

Author: Japke

Mijn naam is Japke en ik woon met mijn gezin in onze mooie hoofdstad. Hoewel Japke een Friese naam is, ben ik niet vanuit Friesland naar Amsterdam verhuisd zoals mensen soms denken. Ik ben een échte Amsterdammer, en dat al meer dan 50 jaar! Friese roots die heb ik wel. Mijn grootouders van vaderskant kwamen namelijk aan het begin van de vorige eeuw vanuit Friesland naar Amsterdam. Mijn opa vestigde zich als fietsenmaker aan de Overtoom. Daar is mijn vader geboren. Ook ik zag het levenslicht aan de Overtoom, hoe Amsterdams is dat? Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Amsterdam West, niet heel ver van de Overtoom en het Vondelpark. Marokko, het vaderland van mijn partner, is al vele jaren mijn tweede thuisland. Al een hele tijd heb ik een passie voor schrijven. Op aanraden van een collega ben ik begonnen met bloggen. Ik begon met verschillende blogs, onder andere over eten, het leven in een mengcultuur, Marokko, hardlopen en de persoonlijke visie op mijn omgeving. Deze blogs heb ik samengevoegd tot één blog: Japke schrijft. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën. Mensen met wie ik een praatje maak of die mij benaderen hebben me geïnspireerd tot het schrijven van artikelen op mijn blog. Heb je vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Op dit moment kan dat nog via contact@japkebeleeft.amsterdam, het adres dat hoort bij mijn oude domein japkebeleeft.amsterdam. In de loop van 2017 zal dat domein worden opgeheven. Vanaf dat moment zullen er nieuwe contactgegevens op deze website worden weergegeven.

2 thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *