Tessa: zelf kaassnacks maken

Dat ik van lekker eten houd, moge duidelijk zijn. Het liefst eet ik mijn snacks natuurlijk gezond, maar ook een minder gezonde ( zeker niet slechte) snack komt er bij mij wel in. Omdat ik mijn recepten maar al te graag deel, hierbij mijn recept voor lekkere kaassnacks.

Kaassnacks

Wat heb je nodig?

  • Bladerdeeg (geloof mij, de bladerdeeg voor hartige taart is verreweg het allerlekkerst, maar kies vooral jouw favoriet)
  • Geraspte kaas

Zo maak je ze:

  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd deze in repen (zoals op de foto)
  • Leg deze repen op een bakplaat met bakpapier
  • Bestrooi het bladerdeeg met een flinke hoeveelheid geraspte kaas
  • Stop ze in de oven op 180 graden
  • De snacks zijn zo klaar, houd ze dus goed in de gaten. Een paar minuten is voldoende.

Benieuwd naar meer lekkere recepten? Op www.tessaijmker.nl plaats ik regelmatig lekkere, gezonde en makkelijk te maken recepten. Neem zeker even kijkje. Voor nu: eetsmakelijk!

Author: Japke

Mijn naam is Japke en ik woon met mijn gezin in onze mooie hoofdstad. Hoewel Japke een Friese naam is, ben ik niet vanuit Friesland naar Amsterdam verhuisd zoals mensen soms denken. Ik ben een échte Amsterdammer, en dat al meer dan 50 jaar! Friese roots die heb ik wel. Mijn grootouders van vaderskant kwamen namelijk aan het begin van de vorige eeuw vanuit Friesland naar Amsterdam. Mijn opa vestigde zich als fietsenmaker aan de Overtoom. Daar is mijn vader geboren. Ook ik zag het levenslicht aan de Overtoom, hoe Amsterdams is dat? Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Amsterdam West, niet heel ver van de Overtoom en het Vondelpark. Marokko, het vaderland van mijn partner, is al vele jaren mijn tweede thuisland. Al een hele tijd heb ik een passie voor schrijven. Op aanraden van een collega ben ik begonnen met bloggen. Ik begon met verschillende blogs, onder andere over eten, het leven in een mengcultuur, Marokko, hardlopen en de persoonlijke visie op mijn omgeving. Deze blogs heb ik samengevoegd tot één blog: Japke schrijft. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën. Mensen met wie ik een praatje maak of die mij benaderen hebben me geïnspireerd tot het schrijven van artikelen op mijn blog. Heb je vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Op dit moment kan dat nog via contact@japkebeleeft.amsterdam, het adres dat hoort bij mijn oude domein japkebeleeft.amsterdam. In de loop van 2017 zal dat domein worden opgeheven. Vanaf dat moment zullen er nieuwe contactgegevens op deze website worden weergegeven.

6 thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *