Winactie: de complete hardloopgids voor vrouwen

Eindelijk is het dan 2016, en natuurlijk heb ook jij nagedacht over goede voornemens. Gezonder eten, stoppen met roken, afvallen, meer sporten, meer tijd voor jezelf…welk goede voornemen staat bij jou op nummer één?

Win!
Misschien loop je weleens hard of wil je dit jaar (voor het eerst) meedoen aan een loopevenement. Voor dat extra steuntje in de rug kun je kans maken op ‘De complete hardloopgids voor vrouwen’ van Runnersworld. Of misschien heb je een vriendin of familielid die je blij wilt maken met een cadeautje. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door…Tessa en door mij.

Voor winactie
Dit moet je doen om kans te maken:
Laat een reactie op dit bericht achter met een geldig e-mailadres
Like mijn facebook pagina 
Like de facebook pagina van Tessa
Het is van belang dat je beide facebookpagina’s liket.

Dit mag je doen om extra kans te maken:
Volg de blogs van Tessa en van mij op Bloglovin’
Volg Tessa en mij op Twitter.

De winactie duurt t/m 31 januari. De winnaar wordt op 1 februari bekendgemaakt.

Author: Japke

Mijn naam is Japke en ik woon met mijn gezin in onze mooie hoofdstad. Hoewel Japke een Friese naam is, ben ik niet vanuit Friesland naar Amsterdam verhuisd zoals mensen soms denken. Ik ben een échte Amsterdammer, en dat al meer dan 50 jaar! Friese roots die heb ik wel. Mijn grootouders van vaderskant kwamen namelijk aan het begin van de vorige eeuw vanuit Friesland naar Amsterdam. Mijn opa vestigde zich als fietsenmaker aan de Overtoom. Daar is mijn vader geboren. Ook ik zag het levenslicht aan de Overtoom, hoe Amsterdams is dat? Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Amsterdam West, niet heel ver van de Overtoom en het Vondelpark. Marokko, het vaderland van mijn partner, is al vele jaren mijn tweede thuisland. Al een hele tijd heb ik een passie voor schrijven. Op aanraden van een collega ben ik begonnen met bloggen. Ik begon met verschillende blogs, onder andere over eten, het leven in een mengcultuur, Marokko, hardlopen en de persoonlijke visie op mijn omgeving. Deze blogs heb ik samengevoegd tot één blog: Japke schrijft. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën. Mensen met wie ik een praatje maak of die mij benaderen hebben me geïnspireerd tot het schrijven van artikelen op mijn blog. Heb je vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Op dit moment kan dat nog via contact@japkebeleeft.amsterdam, het adres dat hoort bij mijn oude domein japkebeleeft.amsterdam. In de loop van 2017 zal dat domein worden opgeheven. Vanaf dat moment zullen er nieuwe contactgegevens op deze website worden weergegeven.

6 thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *