Reminder: win een giftcard van kattencafé Kopjes

In de vensterbank
Heb je mijn vorige bericht over de winactie gemist? Tot en met 31 mei maak je kans om een giftcard te winnen van Kattencafé Kopjes. Tessa en ik verloten verloten deze giftcard  ter waarde van € 15.

Met je prijs kun je óf een bezoek aan Kopjes brengen (toegangsprijs is € 3 per persoon – wél even reserveren van te voren – ) óf je kunt dit bedrag besteden aan een leuk katten-item in de Kopjesshop.

Wat moet je doen om je droom uit te laten komen…
…laat een reactie op dit bericht achter met een geldig e-mailadres
Like mijn facebook pagina 
Like de facebook pagina van Tessa

Dit mag je doen om extra kans te maken…
…volg de blogs van Tessa en van mij op Bloglovin’
Volg Tessa en mij op Twitter.

De winnaar ontvangt na afloop van de actie de Kopjes giftcard.

Kopjes 3

Author: Japke

Mijn naam is Japke en ik woon met mijn gezin in onze mooie hoofdstad. Hoewel Japke een Friese naam is, ben ik niet vanuit Friesland naar Amsterdam verhuisd zoals mensen soms denken. Ik ben een échte Amsterdammer, en dat al meer dan 50 jaar! Friese roots die heb ik wel. Mijn grootouders van vaderskant kwamen namelijk aan het begin van de vorige eeuw vanuit Friesland naar Amsterdam. Mijn opa vestigde zich als fietsenmaker aan de Overtoom. Daar is mijn vader geboren. Ook ik zag het levenslicht aan de Overtoom, hoe Amsterdams is dat? Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Amsterdam West, niet heel ver van de Overtoom en het Vondelpark. Marokko, het vaderland van mijn partner, is al vele jaren mijn tweede thuisland. Al een hele tijd heb ik een passie voor schrijven. Op aanraden van een collega ben ik begonnen met bloggen. Ik begon met verschillende blogs, onder andere over eten, het leven in een mengcultuur, Marokko, hardlopen en de persoonlijke visie op mijn omgeving. Deze blogs heb ik samengevoegd tot één blog: Japke schrijft. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën. Mensen met wie ik een praatje maak of die mij benaderen hebben me geïnspireerd tot het schrijven van artikelen op mijn blog. Heb je vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Op dit moment kan dat nog via contact@japkebeleeft.amsterdam, het adres dat hoort bij mijn oude domein japkebeleeft.amsterdam. In de loop van 2017 zal dat domein worden opgeheven. Vanaf dat moment zullen er nieuwe contactgegevens op deze website worden weergegeven.

2 thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *