Win een hangmat of hangstoel! (winactie gesloten)


Blijf jij net als ik dit jaar in Nederland? Dan hoop je natuurlijk op een mooie zomer! Wat is er in dat geval leuker dan lekker ontspannen in een heerlijke tussen twee bomen gespannen hangmat in een prachtige tuin? Mooi boekje erbij, niemand die je stoort, wat zou je nog meer willen?

Ik zal niet degene zijn voor wie dit binnenkort werkelijkheid wordt. Mijn huis is te klein en ik heb geen tuin waar zo’n hangmat in gespannen kan worden. Ook voor een kleinere versie, een hangstoel, heb ik thuis geen mogelijkheid. Zo’n systeemplafond, daar kun je echt niets zwaars aan ophangen…

Voor mij is een hangmat of hangstoel dus geen optie in de nabije toekomst. Maar wie weet voor jou wel! In samenwerking met Tropilex mag ik namelijk een hangmat of hangstoel weggeven. Hoe leuk is dat?

Winnen!
Verlang jij naar die rustige relaxmomenten in je eigen hangmat of hangstoel? Kijk alvast eens op hangmatgigant om te zien welk exemplaar je graag wilt hebben. Je mag er namelijk zelf eentje uitzoeken uit de Tropilex collectie. Ophangbevestiging of standaard is niet bij de te winnen prijs inbegrepen.

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel: schrijf in een reactie op dit bericht waarom jij degene bent die de hangmat of hangstoel moet winnen. Uit de leukste reacties kies ik de winnaar. Deze ontvangt op 10 juli aanstaande een persoonlijk bericht.

 

Author: Japke

Mijn naam is Japke en ik woon met mijn gezin in onze mooie hoofdstad. Hoewel Japke een Friese naam is, ben ik niet vanuit Friesland naar Amsterdam verhuisd zoals mensen soms denken. Ik ben een échte Amsterdammer, en dat al meer dan 50 jaar! Friese roots die heb ik wel. Mijn grootouders van vaderskant kwamen namelijk aan het begin van de vorige eeuw vanuit Friesland naar Amsterdam. Mijn opa vestigde zich als fietsenmaker aan de Overtoom. Daar is mijn vader geboren. Ook ik zag het levenslicht aan de Overtoom, hoe Amsterdams is dat? Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Amsterdam West, niet heel ver van de Overtoom en het Vondelpark. Marokko, het vaderland van mijn partner, is al vele jaren mijn tweede thuisland. Al een hele tijd heb ik een passie voor schrijven. Op aanraden van een collega ben ik begonnen met bloggen. Ik begon met verschillende blogs, onder andere over eten, het leven in een mengcultuur, Marokko, hardlopen en de persoonlijke visie op mijn omgeving. Deze blogs heb ik samengevoegd tot één blog: Japke schrijft. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën. Mensen met wie ik een praatje maak of die mij benaderen hebben me geïnspireerd tot het schrijven van artikelen op mijn blog. Heb je vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Op dit moment kan dat nog via contact@japkebeleeft.amsterdam, het adres dat hoort bij mijn oude domein japkebeleeft.amsterdam. In de loop van 2017 zal dat domein worden opgeheven. Vanaf dat moment zullen er nieuwe contactgegevens op deze website worden weergegeven.

3 thoughts

  1. Zeg waarom ik hem moet winnen, dat vind ik lastig. Ik weet wel waarom ik hoop hem te winnen. Na een jaar van burn-out, reintegratie, verdere ontwikkeling en begeleiding na de diagnose ASS bij mijn man, zijn we wel toe aan heerlijk luieren. Lekker na een reintegratie dag met een boek in de hangmat de laatste zonnestralen opvangen. Ik zie het al helemaal voor me.

  2. Ik wil graag deze hangmat winnen, omdat ik het heerlijk vind in de zon te chillen met een goed boek of door het schrijven van mijn eigen boek in de hangmat:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *