Win een Tropilex hangmat of hangstoel! (gesloten)

Plaatje winactie
Dit wil ik! Heerlijk op een rustige plek lekker ontspannen in mijn eigen luie stoel. Of nee, lekker liggen in zo’n tussen twee bomen gespannen hangmat, in een prachtige tuin. Mooi boekje erbij, niemand die je stoort, wat wil je nog meer?

Ik zal niet degene zijn voor wie dit binnenkort werkelijkheid wordt. Mijn huis is te klein en ik heb geen tuin waar zo’n hangmat in gespannen kan worden. Ook voor een kleinere versie, een hangstoel heb ik thuis geen mogelijkheid. Zo’n systeemplafond, daar kun je echt niets zwaars aan ophangen…

Voor mij is een hangmat of hangstoel dus geen optie in de nabije toekomst. Maar wie weet voor jou wel! In samenwerking met Tropilex mag ik namelijk een hangmat of hangstoel weggeven. Hoe leuk is dat?

Winnen!
Verlang jij naar die rustige relaxmomenten in je eigen hangmat of hangstoel? Kijk alvast eens op de website van Hangmatgigant om te zien welk exemplaar je graag wilt hebben. Je mag er namelijk zelf eentje uitzoeken uit de Tropilex collectie. Ophangbevestiging of standaard is niet bij de te winnen prijs inbegrepen.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like mijn Facebook pagina en/of volg mij op Twitter
– Schrijf in een reactie op dit bericht waarom jij de hangmat of hangstoel graag wilt winnen
– Laat een geldig e-mailadres achter bij je reactie.

De winnaar ontvangt op 26 april een persoonlijk bericht.

Author: Japke

Mijn naam is Japke en ik woon met mijn gezin in onze mooie hoofdstad. Hoewel Japke een Friese naam is, ben ik niet vanuit Friesland naar Amsterdam verhuisd zoals mensen soms denken. Ik ben een échte Amsterdammer, en dat al meer dan 50 jaar! Friese roots die heb ik wel. Mijn grootouders van vaderskant kwamen namelijk aan het begin van de vorige eeuw vanuit Friesland naar Amsterdam. Mijn opa vestigde zich als fietsenmaker aan de Overtoom. Daar is mijn vader geboren. Ook ik zag het levenslicht aan de Overtoom, hoe Amsterdams is dat? Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Amsterdam West, niet heel ver van de Overtoom en het Vondelpark. Marokko, het vaderland van mijn partner, is al vele jaren mijn tweede thuisland. Al een hele tijd heb ik een passie voor schrijven. Op aanraden van een collega ben ik begonnen met bloggen. Ik begon met verschillende blogs, onder andere over eten, het leven in een mengcultuur, Marokko, hardlopen en de persoonlijke visie op mijn omgeving. Deze blogs heb ik samengevoegd tot één blog: Japke schrijft. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën. Mensen met wie ik een praatje maak of die mij benaderen hebben me geïnspireerd tot het schrijven van artikelen op mijn blog. Heb je vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Op dit moment kan dat nog via contact@japkebeleeft.amsterdam, het adres dat hoort bij mijn oude domein japkebeleeft.amsterdam. In de loop van 2017 zal dat domein worden opgeheven. Vanaf dat moment zullen er nieuwe contactgegevens op deze website worden weergegeven.

27 thoughts

  1. Leuke hangstoel heb je uitgekozen, Laura! Nu maar afwachten of je hem ook wint. In ieder geval succes met het laatste gedeelte van je studie…

  1. Leuke hangstoel heb je uitgekozen, Laura! Nu maar afwachten of je hem ook wint. In ieder geval succes met het laatste gedeelte van je studie…

 1. Ik vind het heerlijk om in de zon te liggen, met een tijdschrift of boek en een drankje bij de hand. Dat doe ik dan ook veelvuldig, op een tuinstoel. Maar zo’n hangmat ligt zeker weten nog relaxter.

 2. Heerlijk in de hangmat in je eigen tuintje, cocktail in de hand en Hollandse zon. Ja, dat is vakantie-feeling, elke dag!
  Ik volg je op Facebook.

 3. Wat relaxt dat je een hangmat of hangstoel weg mag geven! Ik doe graag mee. We zijn op dit moment bezig met de tuin aan het opknappen. Er wordt achterin de tuin een platje aangelegd, aan de rand van het watertje en naast de appelboom. Zet daar een hangstoel naast en …. puur genieten. Ik zou de hangstoel graag winnen om op die plek aan het water te kunnen mediteren en te genieten van de eendjes, de bomen, de zon.

  Ik volg je al op twitter, maar zal ook je facebookpagina liken. Dan nu duimen maar 🙂

 4. Wat relaxt dat je een hangmat of hangstoel weg mag geven! Ik doe graag mee. We zijn op dit moment bezig met de tuin aan het opknappen. Er wordt achterin de tuin een platje aangelegd, aan de rand van het watertje en naast de appelboom. Zet daar een hangstoel naast en …. puur genieten. Ik zou de hangstoel graag winnen om op die plek aan het water te kunnen mediteren en te genieten van de eendjes, de bomen, de zon.

  Ik volg je al op twitter, maar zal ook je facebookpagina liken. Dan nu duimen maar 🙂

 5. Wow wat gaaf! Die optie is er bij ons wel. Wij hebben een tuintje waar hij in kan. Ene kant hangen we op aan de schutting muur en de andere kant aan de schuur. Wat een zalig idee een eigen hangmatje in de tuin. Wijntje erbij en genieten van de warme nachten straks met de zomer. Love it! Ik doe graag mee.

 6. Wow wat gaaf! Die optie is er bij ons wel. Wij hebben een tuintje waar hij in kan. Ene kant hangen we op aan de schutting muur en de andere kant aan de schuur. Wat een zalig idee een eigen hangmatje in de tuin. Wijntje erbij en genieten van de warme nachten straks met de zomer. Love it! Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *